Mitt 2015

Vet ni vad? Nu kör vi på en sån här lista, har sett många göra den och tycker själv att det är jättekul att läsa. Har dock fuskat lite och valt ut några frågor så vi kör inte hela listan men vi kör ändå, förstår ni hur jag menar? Haha nu kör vi!

Hur har ditt 2015 varit? Lite upp och ner som varje år antar jag men det har mest gått åt det positiva hållet.

Tror du att 2016 kommer bli bättre? Det vet jag nästan haha! Känns som att det är mycket saker på gång, mycket mer möjligheter och mycket annat kul så ja!

Vad spenderade du mest pengar på? Mat utan tvekan!

Bästa minnet från 2015? Finns mycket bra minnen men Brännbollsyran slår nog alla. 

Vad önskar du att du gjort mer? Ta vara på varje stund lite mer. 

collageokkkk

Vad önskar du att du gjort mindre? Oroat mig. Tillkommer med massa negativt och gör ingen nytta för en. 

Vad ser du mest fram emot med år 2016? Fylla 18 år, ta körkortet, brännbollsyran och Polen är det än så länge. 

Har du något nyårslöfte för 2016? Det har jag faktiskt! Utesluta sötsaker, inte helt men till en stor del. Jag är väldigt sockerberoende och med handen på hjärtat så går det inte en dag utan socker för mig vilket inte är så bra i längden så det ska jag försöka få ordning på. Spara pengar också. Inte skjuta upp saker utan bara göra bort dem direkt. Satsa lite mer på skolan, göra ännu bättre ifrån mig samt vara glad och ba må 🙂 

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? 2014 was practice, 2015 was the warm up, 2016 is game time! Lite standard kanske men känner att den stämmer väldigt bra så 2016 let’s go, the game is on! 

29 thoughts on “Mitt 2015

Comments are closed.